CONNECTIVITY

Bij Retail Experts weten wij hoe belangrijk het is voor retailers om de netwerkomgeving goed beheert te hebben zodat de dagelijkse bedrijfsprocessen zo soepel mogelijk verlopen en door blijven lopen. Zo kan het voor komen dat een netwerk niet optimaal functioneert of een storing heeft wat direct kan leiden tot verlies van inkomsten en klanttevredenheid. Wij raden dan ook aan om te investeren in professioneel netwerkbeheer voor retailers.

WAT DOET EEN NETWERKBEHEERDER?

Netwerkbeheer verwijst naar het beheren en onderhouden van netwerken in een kleine- en grootschalige omgevingen. Dit omvat verschillende taken zoals het ontwerpen, implementeren, onderhouden en beveiligen van netwerken in een organisatie.

Het onderhouden van een netwerk omvat het monitoren van netwerkprestaties en -gebruik, het uitvoeren van software updates en -upgrades en het zorgen voor de beschikbaarheid van netwerkdiensten. Over het algemeen zorgt een netwerkbeheerder voor de beschikbaarheid, betrouwbaarheid, beveiliging en het optimaliseren van het netwerk, zodat de organisatie efficiënter kan werken en de productiviteit kan verhogen.

RETAIL EXPERTS EN CONNECTIVITY

Onze aanpak voor het beheren van netwerkomgevingen voor retailers is gericht op proactief onderhoud en het snel oplossen van calamiteiten. Wij werken met een team van gecertificeerde professionals die ervaring hebben met een breed scala van netwerkapparatuur, waaronder Cisco, Fortinet, en Ubiquiti. Dit stelt ons in staat om snel en efficiënt problemen op te lossen, of het nu gaat om een configuratie- of hardwareprobleem.

Onze service is gericht op zowel middelgrote als grote retailers met meerdere winkels. Wij bieden een 24/7 service om te zorgen dat onze klanten altijd zo snel mogelijk hulp kunnen krijgen als dat nodig is. Onze teamleden zijn getraind en gekwalificeerd om problemen op te lossen en te helpen bij de implementatie van nieuwe technologieën.

Wij bieden ook monitoring en rapportage van netwerkprestaties, zodat we proactief problemen kunnen identificeren en oplossen voordat ze leiden tot verstoringen in de bedrijfsvoering. Dit helpt onze klanten om hun uptime te maximaliseren en hun klanttevredenheid te verhogen.

Onze diensten omvatten ook het beheren van beveiligingsoplossingen, om te helpen bij de bescherming van de netwerkomgeving van onze klanten tegen onder andere cyberdreigingen.

Neem contact met ons op!

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!