EIGENZINNIG & ONAFHANKELIJK

Wij willen het verschil maken door professionele ICT-oplossingen én oprecht partnership te bieden. Wij zetten u in uw kracht. Dat doen wij door onze know how, systemen, inkoopvoordelen en ICT-capaciteit te delen en een naadloos geheel te vormen met uw ICT-organisatie.

We vinden het bovendien belangrijk om onafhankelijk te zijn van ICT-systemen en leveranciers. Sterker nog: dat is cruciaal in onze aanpak. Alleen op die manier kunnen we de juiste afwegingen maken en samen met u de beste keuzes voor uw organisatie maken.

Dankzij onze menselijke maat kunnen we bovendien snel inspelen op veranderende situaties en voelen we ons enorm verbonden met elkaar en met u.

PASSIE VOOR RETAIL

Onze voorkeur voor retail is niet zo verwonderlijk. Vanuit een ondernemersgezin (zijn ouders hadden een elektronicazaak) richtte Peter Rijken in 2004 Retail Experts op. Hij begrijpt de uitdagingen van de retail-ondernemer maar al te goed en wilde de kloof tussen de wensen van de retailer en het aanbod aan ICT-mogelijkheden overbruggen.

Nog altijd geloven wij dat we het verschil kunnen maken door écht met onze klanten samen te werken, door samen een team te zijn. Met klanten die onze passie voor retail en ondernemerschap delen. Dat is onze uitdaging!