DATA SCIENCE

Als u als retailer wilt blijven concurreren in de retailindustrie, is het van essentieel belang om gebruik te maken van Data Science (oftewel het anticiperen aan de hand van data). Door het verzamelen en analyseren van gegevens van verschillende componenten in uw bedrijf zoals bijvoorbeeld verkoop, voorraad, marketing en klantenservice, kunt u trends en patronen identificeren die u kunnen helpen om betere beslissingen te nemen over uw bedrijfsstrategieën.

WAT KUNNEN WIJ BIEDEN?

Binnen onze organisatie leggen wij de focus steeds meer op het ondersteunen en optimaliseren van de back-end van de retailer, waarbij groei en expansie een hoge prioriteit hebben. In dat kader doen wij steeds meer op het gebied van data, gezien dit een belangrijk onderdeel is naar de toekomst toe. Wij bieden hier verschillende soorten producten voor aan, onder andere: Business Intelligence, Data Management en Data Science. Waarbij elk onderdeel toch echt een andere betekenis en output heeft.

Data Science richt zich vaak op het ontdekken van nieuwe inzichten, kennis uit gegevens en het vinden van oplossingen voor zakelijke uitdagingen. Het omvat vaak de standaard zaken als data-exploratie, modelbouw, modelvalidatie en vervolgens implementatie. Met behulp van voorspellende analyses kunt u op de vraag van consumenten anticiperen en bijvoorbeeld uw voorraadniveaus en distributie optimaliseren. Dit kan resulteren in een hogere klanttevredenheid en tevens betere bedrijfsresultaten. Door gegevens te verzamelen van meerdere landen, vestigingen en regio’s kunt u ook de vraag van klanten in verschillende regio’s voorspellen en uw marketing- en verkoopstrategieën daarop afstemmen.

Neem contact met ons op!

Het gebruik van Data Science en het anticiperen aan de hand van data is in deze tijd cruciaal voor u als retailer. Het kan u helpen om betere beslissingen te nemen over uw bedrijfsstrategieën en u een voorsprong geven op uw concurrenten. Wilt u meer informatie over hoe Data Science uw bedrijf kan helpen groeien en verbeteren, neem dan gerust contact met ons op!