ZELFSCAN

Als bedrijf met enkel de focus op retail mag de mogelijkheid van een zelfscan functie (of zelforder ‘kiosk’) niet ontbreken. Hier hebben wij een ruim aanbod in met vele merken en leveranciers zowel in low- als high budget zodat u al het uitzoekwerk niet hoeft te verrichten voor uw project.

VOORDELEN VAN EEN ZELFSCAN

Gezien IT met de dag méér wordt en je dit hedendaags ook in de retail terug ziet – waarbij de focus tegenwoordig op de Customer Experience ligt – kiezen retailers er vaak voor om hierin mee te gaan. Als merk wilt u immers gezien en gekenmerkt worden.

Het voornaamste voordeel is dat het u als retailer inzet van eigen medewerkers scheelt. De aanschaf en kosten van een zelfscan kiosk worden er in dat kader vaak binnen een korte periode al uitgehaald. Door de vele verloop en krapte op de arbeidsmarkt kan dit voor u een uitkomst zijn.

Daarnaast speelt gemak voor de klant waarbij de klant steeds meer de voorkeur geeft aan de snelheid van afrekenen een grote rol. Door een combinatie te maken van eigen inzet waarbij de klant nog steeds kan afrekenen bij een bemande kassa en een (aantal) zelfscan kiosk(s) kunt u een mooie balans maken voor de consument die liever kiest voor snelheid en de consument die liever kiest voor het menselijke contact.

WAT KUNNEN WIJ BIEDEN?

Een breed scala aan mogelijkheden op zowel soft- als hardware, passend bij uw wensen in uw branche en leverbaar in heel Europa. Wij kunnen u ontzorgen van selectie tot uitrol waarbij wij ook de gehele installatie kunnen uitvoeren in al uw vestigingen. Het beheren van de systemen (‘Hardware Management’) volgt daarna, waarbij snelheid en veiligheid een hoofdrol spelen.

Neem contact met ons op!

Neem gerust contact op, zelfs als u zelf al de software heeft maar nog op zoek bent naar de juiste hardware!