HARDWARE MANAGEMENT

Niets is zo frustrerend als het vastlopen van een kassa systeem terwijl de klant op het punt staat om af te rekenen. Als de kassa vastloopt of er zijn bijvoorbeeld storingen in het netwerk, kan dit leiden tot verlies van inkomsten en frustratie bij de medewerkers en klanten. Met onze ‘Hardware Management’ oplossing kunnen onder andere dit soort problemen voortijdig worden opgemerkt en opgelost.

Kopje koffie?

Wij komen graag met u in contact!

WAT DOEN WIJ?

Retail Experts zorgt voor het in de gaten houden van de prestaties en status van uw IT-infrastructuur. Dit gebeurt aan de hand van tools die inzicht geven in de beschikbaarheid, snelheid, capaciteit en andere relevante parameters van de IT-omgeving. Op deze manier kan er snel worden ingegrepen bij problemen en kunnen deze vaak zelfs worden voorkomen.

Doormiddel van het 24/7 monitoren van alle systemen die wij in beheer hebben kunnen wij bijvoorbeeld problemen opsporen zoals oververhitting, te weinig opslagruimte, een kapotte ventilator of een slechte internetverbinding. Als deze problemen niet op tijd worden opgemerkt en worden verholpen kunnen ze leiden tot systeemuitval.

Daarnaast beheren en onderhouden we ook de IT-infrastructuur; van POS systemen, PIN terminals en hoofdkantoorautomatisering tot aan de gehele netwerkomgeving. Hierbij worden onder andere updates, upgrades en patches uitgevoerd en worden systemen geconfigureerd en geoptimaliseerd, dit allemaal om de levensduur van de systemen te maximaliseren.

Ook hierin zijn en blijven wij geheel product onafhankelijk. Wij hebben de mogelijkheid uw eigen tool(s) te gebruiken of tool(s) te selecteren die aan uw wensen voldoen.

Neem contact met ons op!

Kortom, wij bieden een complete oplossing voor monitoren en onderhouden van uw IT-infrastructuur. Neem gerust contact met ons op om te bespreken wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen. Wij helpen u graag verder!