DIGITAL SIGNAGE

In deze tijd is het in de retail enorm belangrijk om op te vallen en informatie te delen met uw specifieke doelgroep. U wilt immers gezien worden, informatie overbrengen en dat mensen klant worden.

Daarom bieden wij de service ‘Digital Signage’ aan.

Retail Experts helpt bedrijven in de retailsector om hun boodschap op een effectieve manier te communiceren door middel van narrowcasting en videowalls van selectie tot volledige uitrol in heel Europa.

WAAROM DIGITAL SIGNAGE?

Digital Signage is een moderne vorm van communicatie waarbij digitale displays worden gebruikt om informatie, reclame en andere visuele content te tonen aan een specifieke doelgroep.

Door middel van Digital Signage is het mogelijk om op een flexibele en kosteneffectieve manier vele boodschappen over te brengen om uw merk te versterken. Met deze technologie kan u uw publiek op verschillende manieren benaderen, zoals met tekst, afbeeldingen, video’s en interactieve content. Bovendien kan de inhoud van de displays in real-time worden bijgewerkt en aangepast om zo relevant mogelijk te blijven.
In tegenstelling tot traditionele broadcast-televisie wordt narrowcasting ingezet op specifieke locaties. Zo kunt u uw boodschap gerichter overbrengen aan uw doelgroep.

Digital Signage wordt steeds populairder vanwege de vele voordelen, waaronder het boosten van de professionaliteit, het verbeteren van de klantervaring, het stimuleren van de verkoop en het verminderen van de kosten voor traditionele marketingmethoden.

WAT DOEN WIJ?

Retail Experts beschikt over een team van professionals met jarenlange ervaring in het ontwerpen, installeren en onderhouden van narrowcasting- en videowallsystemen. Wij bieden op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij de specifieke behoeften van uw bedrijf.
Hiervoor hebben wij verschillende low- medium en high budget mogelijkheden gebaseerd op kwaliteit en ervaring, waarbij wij altijd – gezien onze onafhankelijke propositie – uit kunnen wijken naar meer opties.

In tegenstelling tot een enkel scherm per vestiging bieden wij daarnaast ook verscheidene videowall mogelijkheden aan. Dit is een groot scherm dat bestaat uit meerdere beeldschermen die naadloos op elkaar zijn aangesloten. Dit biedt een spectaculaire manier om content weer te geven en is ideaal voor gebruik in publieke ruimtes zoals de winkel zelf of winkelcentra. Hiermee trek je de aandacht van voorbijgangers en kunt u uw boodschap op een indrukwekkende manier overbrengen.

Wilt u meer weten of benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!