ON-SITE SERVICES

Wij weten als geen ander hoe vervelend het is wanneer er problemen zijn met systemen zoals het niet correct werken en/of uitval van IT hardware.
In de retail is de prioriteit immers hoger dan bij andere sectoren doordat de omzet stil kan liggen bij een uitval of juist door extra drukte bij feest- en algemene vrije dagen.

Bij Retail Experts bieden wij onder andere (24/7 en 365 dagen per jaar) Field Services aan door heel Europa en gaan daarom nét even een stapje verder dan andere Field Service dienstverleners.

WELKE MOGELIJKHEDEN HEBBEN WIJ?

Soms komt het voor dat problemen niet remote (op afstand) opgelost kunnen worden en dienen wij on-site te gaan.
Door middel van Field Service zorgen onze engineers ervoor dat wij het probleem dezelfde dag nog op de locatie komen oplossen.
Zo zijn wij in de BeNeLux al binnen 4 uur op locatie!

Enkele van onze On-Site Services:

  • Field Service EU dekking; de vraag naar een Europese dekking wordt steeds groter gezien de enorme expansie van retailers. Hier spelen wij als Retail Experts op in en hebben de mogelijkheid om op locatie te gaan in elk land binnen Europa. De on-site en oplostijden zijn afhankelijk van uw wensen.
  • Store Installations EU dekking; jaarlijks rollen wij voor onze huidige klanten in grote aantallen nieuwe winkels en verbouwingen uit. Waarbij wij in vele gevallen ingezet worden voor de gehele ICT. Dit kan onder andere variëren van installaties van kassa soft- en hardware, kiosken, GPS systemen, netwerkomgevingen en digital signage (videowall) opstellingen. Wij zijn in de mogelijkheid om de complete hardware supply tot en met de fysieke on-site winkelinstallatie te verzorgen.
  • Preventive Maintenance; Met onze additionele Preventive Maintenance service rijden wij alle vestigingen structureel (meestal jaarlijks) langs om preventief onderhoud uit te voeren. Standaard controleren wij onder andere de hardware, maken schoon, repareren of vervangen waar nodig en doen daarnaast een CMDB check-up. Preventief onderhoud kan helpen om de betrouwbaarheid van apparatuur te verbeteren, de levensduur te verlengen en onverwachte downtime te voorkomen.

Onze ervaren en gecertificeerde technici zijn volledig uitgerust om de installatie snel en efficiënt uit te voeren, zowel overdag als in de nacht.
Wij zorgen voor een volledige afhandeling en kunnen uiteraard ook in uw systeem werken.

Neem contact met ons op!

Bent u benieuwd naar onze flexibele on-site mogelijkheden? Neem dan gauw contact met ons op!