PROJECT MANAGEMENT

Bij Retail Experts weten we als geen ander dan dat een goed advies (zie CoreScan) ook betekent: doen wat je zegt. Dus pakken wij onze verantwoordelijkheid om waar te maken wat we adviseren door professioneel Project Management.

HOE ZIET ONS PROJECT MANAGEMENT ER UIT?

In retail moet je begrijpen dat er een balans is tussen denken en doen. Met overmatig strak Project Management die ‘boven’ de materie blijven krijg je de organisatie niet mee. Grote veranderingen moeten ‘tussen de bedrijven door’.
Het vraagt project managers die zowel (retail) inhoudelijk als qua management vaardigheden het vak begrijpen. Met een stevige dosis organisatie sensitiviteit.
De basis blijft vakmanschap door goed toepassen van methode en technieken. Daarvoor hebben wij onze eigen aanpak samengesteld uit Prince2 en Agile. Wij kiezen het gereedschap naar gelang de klus en organisatie.

WAT SCHIET DE RETAILER ER MEE OP?

Ons project management is een verzekeringspremie. Het houdt doorlooptijd, resultaat en kosten in de rails.
Meestal wordt met externe leveranciers voor software, hardware en diensten gewerkt. Zoals bijvoorbeeld bij de invoering van een integratie platform. In dat geval besturen wij zowel de interne als externe partijen.
Onze stijl is doortastend en collegiaal. Wij houden van teamwerk. Een positieve motivatie bij alle betrokken partijen helpt behoorlijk mee om een verandering door te voeren.
Wij werken meestal in een structuur waarbij op meerdere lagen mensen van RE betrokken zijn, zoals project groep en stuurgroep. Hiermee borgen wij continuïteit en kwaliteit. Want wij houden ervan om samen een mooie klus neer te zetten! Onze lange staat van dienst en referenties tonen aan dat wij hier succesvol in zijn.

Neem contact met ons op!

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!