INTEGRATIE MANAGEMENT

Het retail ICT landschap neigt steeds meer naar een Best-of-Breed omgeving. Een samenstel van losse applicaties, en een groeiend aantal applicaties en apps. Het verbinden van die applicaties op een manier die onderhoudbaar is en waarmee de uitwisselbaarheid verzekerd is, dat is de kunst van Integratie Management.

Kopje koffie?

Wij komen graag met u in contact!

WAT DOEN WIJ?

Retail Experts ondersteunt op verschillende punten bij het integratie proces. Allereerst brengen wij samen met uw ICT team in kaart wat het huidige en gewenste landschap is. Vaak doen we dat aan de hand van een CoreScan. Uit dat overzicht blijkt hoe de applicaties nu en in de toekomst het best aan elkaar kunnen worden verbonden. Indien dat het best met een specifieke ServiceBus is, dan helpen wij met het selecteren en implementeren ervan. Hier komt onze ruime ervaring goed van pas. Een shortlist van mogelijkheden, voorgeselecteerd voor u op basis van onze marktkennis en inzicht in uw organisatie. Maar ook na invoering blijven wij indien gewenst langzijde in het onderhouden van de integratie. Vaak gebeurt dat in combinatie met onze dienst Test Management.

Ons team heeft bewezen ervaring in het integreren van een applicatielandschap in de retail, zowel in het ontwerp, de implementatie, het beheer en release management. Zo werken wij onder andere met applicaties zoals Boomi en Alumio. Wij begrijpen veel beter dan algemene kennisleveranciers wat er binnen de retailer speelt.

Daarnaast zijn we ook gespecialiseerd in het concreet bouwen van interfaces met belangrijke spelers zoals Business Central, Exact en AFAS.

Neem contact met ons op!

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!