TEST MANAGEMENT

In een retail ICT landschap dat in de regel uit vele applicaties bestaat is nauwe samenwerking van die systemen cruciaal. Bij veranderingen in dat landschap ontstaat al snel instabiliteit. En instabiliteit leidt tot (onnodige) kosten, zowel directe kosten als kosten door verlies aan omzet. Test Management op een professionele manier uitgevoerd is de oplossing tot het voorkomen.

Kopje koffie?

Wij komen graag met u in contact!

WAT IS TEST MANAGEMENT?

Test Management door Retail Experts uitgevoerd begint bij het in kaart hebben van uw ICT landschap. Die basis is noodzakelijk. Dat is een kwestie van in kaart brengen en dan bijhouden. Snel en effectief testen is gebaat bij testscripts die wij voor u opzetten. Tot slot zorgen wij voor testroutines die de zorgvuldigheid borgen en op de juiste (efficiënte) manier gebruikers betrekt.

Met name de technische integratie goed doortesten voorkomt veel ellende. Hiervoor hebben wij een speciale aanpak ontworpen (ISA). Die aanpak zorgt ervoor dat al bij het ontwerp van een verandering de techniek wordt doorgelicht en van daaruit wordt tijdens en na het ontwikkelen de testprocedure toegepast.

Van Retail Experts mag u verwachten dat wij inmiddels heel goed weten hoe een retail ICT landschap er uit ziet. Die kennis draagt bij aan de focusgebieden waar in het bijzonder op moet worden gelet. Hiermee voorkomt u onnodige testinspanningen op gebieden waar de impact laag is.

Test Management kan worden toegepast bij zowel grote veranderingstrajecten met één of meerdere applicaties die betrokken zijn, en ook bij migraties en upgrades van individuele applicaties. Hiermee zijn wij een verbindende schakel tussen uw gebruikers en de functioneel/technische beheerders.

Wat zijn uw voordelen?

Met Test Management van Retail Experts krijgt u de zekerheid van soepele overgang van applicaties, voorkomt u dat aanpassingen in 1 applicatie leidt tot een serie aan verstoringen in andere applicaties en minimaliseert u gebruikers ongemak. En dat laatste is cruciaal want pas bij foutloze overgang van de techniek kan het echte werk beginnen: gebruikers die de verandering echt vorm geven.

Neem contact met ons op!

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!